After the work

I would say i am fairly happy with the work that was done… it was necessary to clear next to the sloot, now next to the greenhouse is very bald though. I was also hoping they would take down the pine trees, now if anything they left some of them more dangerous. But now it’s on them!

A tour of the terrain:

20170119_104043

Front. The front had a metre line of bamboo chopped next to the sloot. OK by me.

20170119_104222

Front by the gate. They chopped the trees but only branches 2metre of the ground. Makes for more light!

20170119_104420

Allotment side, lookign down to gate. You can see they cleared this nicely.

Dammit, running out of electricity… to be continued…

Advertisements

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s